Get ThisWan Hazel HomeWan Hazel ProfileWan Hazel Facebook
Get This.

Blogger Baru


Assalamualaikum wbt. Hari ini aku baru belajar buat blog dan update blog. Aku mula buat blog hanya untuk suka-suki hak3. Gambar kat atas tu gambar aku dengan kawan-kawan UITM. Saja je aku letak gambar diorang kat blog. Gambar kenangan bersama diorang. Aku rindu sangat-sangat kat diorang ha3 miss sangat. Ok la apa pun hari ini aku nak mula tulis blog untuk masa terluang aku dan aktiviti harian aku. Cewahhh ayat tak boleh belah tu ha3.

setakat sini saja aku tulis ha3 aku tak tahu nak tulis apa, ni pun dapat ilham daripada lagu. Apa pun korang semua follow aku ya ! Aku ni penulis blog yang baru mula menulis. Jadi entri aku ni macam blur-blur ar.


Salam 1 Malaysia


korang mmg marvelous..jgn lpe komen yea..:)

7 comments:

NURUL ASHIKIN said...

KAK CIK...WELCOME 2 THE CLUB... WAH PANDAI MENULIS JUGA RUPANYA

shafinas said...

hahaha...thanx..niy adk sy tlg tulis bg..

IeQa_saRangHaE said...

Apa ni ? Ni dala hasil tangan dikkah disngka kak cik yang buat... huk3 sedihnya :'(

NURUL ASHIKIN said...

kakcik tukar shoutbox.. yang kak cik guna ni x mesra pengguna

shafinas said...

ok..

NURUL ASHIKIN said...

nanti kyon p umah dan kita discuss bab blog wokayy~

shafinas said...

ok kak yun jgn lupa... ahaha